Lista de produse dupa marca DATALOGIC

DATALOGIC este un leader tehnologic mondial în domeniul de captură automată a datelor şi pieţelor proceselor automatice, o companie specializată în producerea de cititoare de coduri de bare, terminale mobile, de sisteme cu senzori de detecţie, măsurare, siguranţă, vizoare şi marcaje bazate pe tehologie laser.
Cu o experienţă bogată de peste 40 de ani, DATALOGIC produce echipamente utile într-o gamă largă de domenii precum Retail, producţie, transport şi logistică, în spitale şi farmacii, Ticketing, serviciu poştal şi multe altele.
Deţine 1200 de patente, 11 centre de cercetare şi dezvoltare in Italia, America, China şi Vietnam, mii de parteneriate şi clienţi pe toate continentele, cu aproximativ 2900 de angajaţi în 30 de ţări, sediul central este în Bologna, Italia.

Cititor coduri de bare Datalogic QW2120 BKK1S
În stoc
Seria Quickscan de cititoare de la Datalogic ADC este linia de calitate desemnata pentru uz general. Cititorul de coduri de bare Datalogic QW2120 BKK1S este un produs entry level creat special pentru citirea codurilor de bare 1D lungi si truncate care sunt comune in cateva locuri din lume. Este mic si usor, cu un desig ergonomic care il face confortabil pentru a putea fi folosit zi de zi. Ofera o performanta de citire ridicata pe majoritatea codurilor 1D (lineare) si prezinta un unghi de scanare lat cu o linie de scanare extinsa ce este perfecta pentru capturarea codurilor de bare mai lungi si mai late, gasite deseori pe facturile de utilitati si folosite de fabricantii partilor electronice.
Este recomandat in urmatoarele domenii: retail, industria usoara, procesarea documentelor sau in mediul financiar-bancar.
295,00 lei
Disponibil la comandă: 0755.011.914, prețul este informativ
Cititor coduri de bare Datalogic QW2420
Disponibil la comandă: 0755.011.914, prețul este informativ
Datalogic QuickScan QW2420 este un imager special conceput pentru citirea codurilor de bare 1D lungi si trunchiate sau a celor 2D mai mari de la o distanta mai mica, atat pe cele tiparite pe hartie cat si pe cele afisate pe dispozitivele mobile. Datalogic QuickScan QW2420 ofera performanta de citire rapida pe majoritatea codurilor 1D si 2D utilizate in mod obisnuit. Iluminarea alba combinata cu punctul albastru de tintire ofera utilizatorilor vizibilitate si claritate in directionarea sistemului fara a irita ochii utilizatorilor. Ofera solutii pentru nevoile de scanare in domenii precum:- Retail- industria usoara- procesare documente si facturi- medii bancare si financiare
Beneficiaza de tehnologie Green Spot certificata Datalogic pentru feedback pozitiv direct pe codul de bare citit. Cand scannerul este in modulul Stand, Green Spot-ul ramane pornit pentru a arata operatorului unde sa pozitioneze codul de bare pentru o citire rapida si intuituva. Tehologia Green Spot se dovedeste a fi foarte utila in mediile zgomotoase unde operatorul sesizeaza cu dificultate sunetul ce confirma citirea cu succes a unui cod de bare.
Pachetul contine cablu USB drept cu lungime de 2 metri si stand.
Disponibil la comandă: 0755.011.914, prețul este informativ
Cititor coduri de bare Datalogic QD2430
Disponibil la comandă: 0755.011.914, prețul este informativ
Cititorul de coduri de bare Datalogic QuickScan QD2430 este un cititor compact care poate fi folosit in foarte multe aplicatii, in vederea scanarii de coduri de bare 1D sau 2D, imprimate sau chiar direct de pe ecranele monitoarelor sau telefoanelor mobile. Citeste cu usurinta orice cod de bare liniar sau 2D datorita motorului de scanare deosebit de performant.Acest citior de coduri de bare are urmatoarele avantaje:- Citire omnidirectionala- Tehnologie nouă de iluminare si țintire - Reducerea stresului vizual cu sistemul de tintire cu LED- Tehnologie "Green Spot" pentru un feedback pozitiv- Toleranta optica avansata de miscare- Protectie importriva prafului si a stropirii cu apa - standard IP42- Rezistenta la caderi accidentale de la 1.5 m- include cablu USB lung de 1.5 metri
Datalogic QuickScan QD2430 poate fi utilizat cu succes in urmatoarele domenii: retail, banci, utilitati, administrare publica, servicii postale. Acest cititor NU este compatibil cu reteta electronica!