Lista de produse dupa marca EPSON

Seiko Epson Corporation este unul din cei mai mari producători japonezi de imprimante inkjet, matriceale, laser, sisteme POS, case de marcat, scanere, videoproiectoare, ecrane LCD și OLED, chip-uri și circuite integrate, dispozitive bazate pe cuarț, semiconductori, roboți industriali și echipamente de precizie.
Compania a fost cunoscută inițial ca producător de ceasuri marka Seiko, astăzi portofoliul de produse și tehnologii fiind mult diversificat.
Seiko Epson are sediul central în prefectura Nagano, Japonia este formată dintr-un grup de 107 companii din întreaga lume, iar personalul este format din 93.279 de angajaţi.

Disponibil la comandă: 0755.011.914, prețul este informativ
Imprimanta termică Epson TMT20II
Disponibil la comandă: 0755.011.914, prețul este informativ
Datorita combinatiei dintre vitezele mari de imprimare, fiabilitatea superioara si operarea economica, aceasta imprimanta certificata Energy-Star este foarte atractiva pentru companiile de retail si magazinele specializate, pentru HoReCa si magazinele alimentare.Acest model usor de utilizat este cea mai accesibila imprimanta POS oferita de noi si accepta o latime de imprimare de 80 mm. Functia de reducere automata a hartiei reduce marginile superioare si inferioare, latimea spatiului din cadrul randurilor si inaltimea codului de bare, permitand imprimarea flexibila a chitantelor.Aceasta monitorizeaza si controleaza cantitatea de hartie utilizata. Costurile hartiei sunt minimizate prin imprimarea siglei superioare a urmatoarei chitante inainte de taiere, astfel incat marginea superioara este redusa cu inca 12 mm. Cu un MTBF (timp mediu de functionare fara erori) de 360.000 ore si o durata de viata a mecanismului de 15 milioane de randuri, puteti sa va bazati pe TM-T20II pentru mediile cu volume mari de imprimare. TM-T20II este furnizata cu interfete USB si serial, care garanteaza posibilitatea utilizarii pentru o multitudine de aplicatii. Viteza de imprimare de 200 mm/s poate economisi timp, iar pretul si costurile de exploatare competitive pot economisi bani, lucru ideal pentru reducerea rapida a cozilor.