Lista de produse dupa marca TSC

TSC este o companie producătoare de imprimante de coduri de bare, imprimante cu etichetare şi imprimante termice cu sediul central în Taiwan şi alte sedii în China, America, Germania, Rusia şi Emiratele Unite Arabe.
De la înfiinţarea ei din 1991 şi până în prezent au vândut peste 5 milioane de imprimante în întreaga lume, diverse modele de tip desktop, industriale, mobile, dar şi accesorii şi consumabile.
Toate produse TSC sunt recunoscute pentru calitatea excelentă, fiabilitate fără egal, interfaţa prietenoasă, operare stabilă şi preţuri accesibile.

Disponibil la comandă: 0755.011.914, prețul este informativ
Imprimantă termică TSC TDP225
Disponibil la comandă: 0755.011.914, prețul este informativ
Imprimantă termică TSC TDP225 este una dintre cele mai accesibile imprimante de coduri de bare la momentul actual din punct de vedere al pretului, dar prezinta si avantajele marcii TSC, adica durabilitate, fiabilitate si cele mai bune caracteristici.Domeniile de aplicatie ale imprimantei de etichete TSC TDP225 sunt:- Logistica- Productie- Sanatate- Retail- Sector Public- Transporturi- InventariereImprimanta TSC TDP225 are un design subtire si nu are piese care se pot pierde, astfel o veti putea amplasa in locuri in care alte imprimante nu ar putea intra, simplificand integrarea in multe tipuri de aplicatii. Imprimanta are deschidere de tip scoica facilitand astfel accesul in interior, se vor putea folosi role de hartie cu diametrul exterior de 127 mm, care pot fi imprimate rapid cu o viteza de pana la 127 mm pe secunda. TSC TDP225 este dotata cu un procesor de 200MHz, memorie SDRAM de 8 MB si 4 MB Flash, un slot MicroSD care suporta card de memorie de pana la 4 GB. Limbajul de printare TSPL-EZ asigura compatibilitatea cu limbajele de printare comune. Nu in ultimul rand, TSC TDP225 foloseste senzori pentru spatiul dintre etichete, black mark si deschiderea carcasei. Imprimanta vine insotita de software pentru desig-nul si tiparirea etichetelor BarTender Ultra Light.
Disponibil la comandă: 0755.011.914, prețul este informativ
Imprimantă termică TSC TE200
Disponibil la comandă: 0755.011.914, prețul este informativ
Imprimanta termică TSC TE200 este robusta, compacta, usor de folosit si performanta.Ajuta la imprimarea zilnica a sute de chitante, bonuri, etichete si tag-uri cartonate cu logo-uri, texte si coduri de bare clare si precise.Caracteristicile imprimantei termice TSC TE200:• viteza mare de imprimare pe numeroase tipuri de consumabile• capacitate de utilizare a riboanelor lungi, de 300 m, pentru economii de costuri• carcasa detasabila, mecanismul de imprimare poate fi inclus in incinte personalizate• format redus, care permite instalarea in orice locatie, oricat de mica sau aglomerata• recunoaste mai multe limbaje de imprimare, deci poate inlocui fara probleme dispozitive deja folosite, aproape indiferent de producatorImprimanta termică TSC TE200 este proiectata si construita sa ofere cantitati mari de consumabile tiparite la cea mai inalta calitate posibila, in locatii cu conditii dificile (praf, umiditate, temperaturi foarte scazute sau foarte ridicate), cum ar fi:• Productie si depozitare: etichete de bunuri in curs de fabricare, etichete de identificare, etichete de instructiuni, etichete de conformitate• Ingrijirea sanatatii: etichete pentru identificarea pacientilor, etichete pentru produse farmaceutice, etichete de identificare a analizelor• Curierat: etichete de primire si etichete de livrare• Administrativ: etichete de adrese, etichete pentru dosare, etichete pentru mijloace fixe si obiecte de inventar• Retail: etichete de pret si etichete de raft, etichete pentru bijuterii