Program pentru vânzare și gestiune magazin / retail - CENTO®

cento promo

Vinde ușor, sigur și modern! Îmbunătățește experiența clienților în magazinul tău!
CENTO® este programul cu care vinzi rapid prin scanarea codurilor de bare și emiți bonuri fiscale conform cu legislația.
Este compatibil cu un număr mare de case de marcat și imprimante fiscale.

 

 

Produsele care nu au cod de bare le selectezi ușor din grupe și subgrupe.
Poți conecta un cântar electronic la sistem și greutatea produsului cântărit este transmisă automat în bonul fiscal / factură.
Scanezi etichetele cu coduri de bare emise de cântarele self service iar produsul și greutatea cântărită vor fi înregistrate automat în bonul fiscal / factură.
Înregistrezi toate tipurile de încasări: numerar, card, bonuri de masă, bonuri cadou și obții automat jurnalul de casă.
Îl pui repede în funcțiune pentru că interfața este prietenoasă, ergonomică, ușor de învățat și dispui deja de un nomenclator de peste 50.000 din produsele cele mai utilizate.
Înveți din video tutoriale rapid utilizarea programului, dar poți apela și la un specialist pentru a te ajuta când ai nevoie.

Crești vânzările magazinului prin optimizarea stocului.

centro vanzarile

CENTO® vă pune la dispoziție rapoarte puternice cu care analizați rulajele de marfă, stocurile critice, mărfurile și cantitățile optime de aprovizionare, prețurile și adaosurile comerciale, pentru a vă crea stocul optim de marfă, cu un sortiment cât mai larg. Creați produse tractor pe grupe de marfă, la care aveți cel mai bun preț din piață, pentru a atrage clienții. Evitați pierderile de vânzări datorate lipsei de stoc la mărfurile cerute de clienții dumneavoastră. Aceste măsuri vă sporesc capacitatea competitivă și duc la creșterea vânzărilor. Aplicați politici de fidelizare a clienților, sesiuni de promoții și o gamă extinsă de produse pentru a fideliza clienții și a sporii satisfacția acestora.

Sporești eficiența angajaților și îmbunătățești activitățile desfășurate în magazin.

centro angajati

CENTO® automatizează procesele curente de funcționare care implică multă manoperă: recepții, etichetare produse, etichetare rafturi, schimbări de preț, rapoarte de gestiune, inventariere, etc. Activitățile vor fi realizate profesionist dar cu efort redus, iar personalul dispune de mai mult timp pentru servirea clienților sau pentru așezarea mărfurilor pe rafturi. Vânzarea produselor este automatizată prin utilizarea codurilor de bare, funcțiile programului susțin toate activitățile operatorilor în servirea corectă și rapidă a clienților. Încasările și plățile bancare sunt realizate automat prin importul / exportul acestora din aplicațiile on-line bancare iar split-uirea TVA-ului este realizată automat conform legii.

centro control

Deții controlul asupra resurselor și a activităților din firma ta, indiferent unde te afli.

CENTO® furnizează managementului un set de instrumente de control al vânzărilor, activităților, stocurilor și finanțelor cu ajutorul căruia să controleze o afacere cu un volum mare și locații situate în zone diferite.

Triplează clienții printr-un magazin on-line.

Dacă decideți să vă creșteți puterea de vânzare prin deschiderea unui magazin on-line, CENTO® vă oferă posibilitatea (funcția nu intră în arhitectura standard, se achiziționează separat) să cuplați magazinul on-line la acest modul pentru a urmări comenzile de la clienți, comenzile către furnizori, stocurile, prețurile și livrările pentru gestionarea performantă și a acestui centru de profit.

Controale financiare fără amendă.

cento controale

Cu CENTO® controalele nu mai sunt o problemă pentru manageri sau contabili, au devenit o chestiune de rutină. CENTO® furnizează toate rapoartele, documentele și situațiile cerute de legislația în vigoare: bonuri fiscale în care este trecută denumirea produselor vândute, recepțiile de marfă, centralizatorul de NIR-uri, rapoartele de gestiune, rapoartele Z, registrul de casă, stocul cantitativ valoric și procesele verbale de schimbare de preț. Faceți față oricărui control de la A.N.A.F. și evitați amenzile sau întreruperile de activitate.

Uşor de utilizat pentru a te bucura de avantaje chiar din prima zi.

Instalarea programului este simplă: urmezi pașii specificați de asistentul de instalare și obții configurarea standard, utilizată de cele mai multe firme. Interfața este intuitivă și prietenoasă, utilizezi programul cu minim de efort. Dacă ai nevoie de lămuriri suplimentare, dispui de tutoriale video ușor de înțeles și urmat, în care sunt prezentate toate modurile de lucru și configurările programului. Dispui de o baza de date de peste 50.000 produse alimentare și industriale, cu denumire și cod de bare. Din acestea poți să copii produsele de care ai nevoie, pentru introducerea ușoară a stocului inițial și pornirea rapidă a utilizării programului.

Ai nevoie de consiliere în configurarea unei soluții performante care să-ți aducă creșterea vânzărilor și a profitului?

Apelați la echipa noastră de profesioniști! Experiența noastră se bazează pe cunoștințe teoretice și practice și suntem dornici să vă consiliem în domenii-cheie ale activității dumneavoastră: organizare procese, control, analize și management, echipamente retail, etc. Ne bucurăm să vă împărtășim din experiența noastră și să vă dezvoltați afacerea utilizând soluțiile noastre.

centro sigla

CENTO® este soluția software dedicată îmbunătățirii eficienței magazinelor și rentabilizării afacerii de retail de orice dimensiune și obținerea cu ușurință a performanței în acest domeniu.

Tip licenţă

Tip licenţă