SALT iti ofera solutii complete de management pentru optimizarea activitatii din locatiile restaurant, cafenea, bar, club sau fastfood.

Modulul SALT VANZARI iti ofera o viziune clara asupra spatiului in care se desfasoara activitatea, utilizand o planograma personalizata. Sectiunea Alerte permite editarea notificarilor si transmiterea mesajelor importante intre angajati. Urmaresti evidenta stricta a comenzilor si incasarilor pe ture si ospatari. Drepturi de acces si roluri cu securitate sporita pentru utilizatorii aplicatiei. Evidentierea prin culori a starii meselor: libera, rezervata, ocupata. Dispui de strategii de atragere si fidelizare a clientilor.

CONTACTEAZĂ UN CONSILIER

Mai multe informații


Sistemul informatic dispune de module functionale ce va ofera toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a va conduce rentabil afacerea.


Modulul SALT MOBILE OSPATAR simplifica procesul de preluare digitala a comenzilor si transmiterea instantanee a acestora catre departamentele de preparare (bucatarie, bar). Reduce cu peste 80% timpul alocat preluarii comenzilor si transmiterii acestora la bucatarie, elimina erorile umane datorate neintelegerii scrisului si interpretarii gresite.

CONTACTEAZĂ UN CONSILIER

Mai multe informații


SALT te ajuta la urmarirea, verificarea si controlul activitatii in timp real a tuturor proceselor care se desfasoara in restaurantul tau. Oricand, cu un singur click, se poate afla situatia detaliata a activitatii.
Imbunatatirea serviciilor pe care le oferi clientilor, fluidizarea activitatilor si intarirea managementului, sunt avantajele de baza pe care le obtii. Consilierii noştri pot face o prezentare gratuită a sistemului informatic SALT ®, la firma Dvs.