Salt SoftwareSALT iti ofera solutii complete de management pentru optimizarea activitatii din locatiile restaurant, cafenea, bar, club sau fastfood.

Modulul SALT VANZARI iti ofera o viziune clara asupra spatiului in care se desfasoara activitatea, utilizand o planograma personalizata. Sectiunea Alerte permite editarea notificarilor si transmiterea mesajelor importante intre angajati. Urmaresti evidenta stricta a comenzilor si incasarilor pe ture si ospatari. Drepturi de acces si roluri cu securitate sporita pentru utilizatorii aplicatiei. Evidentierea prin culori a starii meselor: libera, rezervata, ocupata. Dispui de strategii de atragere si fidelizare a clientilor.

CONTACTEAZĂ UN CONSILIER

Mai multe informații


Salt Software

Sistemul informatic dispune de module functionale ce va ofera toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a va conduce rentabil afacerea.


SALT te ajuta la urmarirea, verificarea si controlul activitatii in timp real a tuturor proceselor care se desfasoara in restaurantul tau. Oricand, cu un singur click, se poate afla situatia detaliata a activitatii.
Imbunatatirea serviciilor pe care le oferi clientilor, fluidizarea activitatilor si intarirea managementului, sunt avantajele de baza pe care le obtii. Consilierii noştri pot face o prezentare gratuită a sistemului informatic SALT ®, la firma Dvs.

CONTACTEAZĂ UN CONSILIER

Mai multe informații


Salt MobileModulul SALT MOBILE OSPATAR simplifica procesul de preluare digitala a comenzilor si transmiterea instantanee a acestora catre departamentele de preparare (bucatarie, bar). Reduce cu peste 80% timpul alocat preluarii comenzilor si transmiterii acestora la bucatarie, elimina erorile umane datorate neintelegerii scrisului si interpretarii gresite.


Salt RezervariModulul SALT REZERVARI asigura monitorizarea eficienta a evenimentelor, care consta intr-un calendar complex, perfect pentru a gestiona rezervarile intr-un mod centralizat. Se pot edita si vizualiza evenimente pe diferite perioade - zi / saptamana / luna / an, pot fi transmise clientilor mesaje sau e-mailuri de avertizare cu privire la evenimentul generat.


Salt BucatarieModulul SALT BUCATARIE KDS optimizeaza procesele de preluare, pregatire si livrare a comenzilor. Acest modul face legătura de comunicare intre clienti – ospatari – bucatari / barmani, pentru transmiterea fluenta a comenzilor si confirmarea realizarii preparatelor. Managementul obtine imaginea reala a timpilor de servire a clientilor.


Salt GestiuneModulul SALT GESTIUNE tine evidenta clara asupra stocului cantitativ-valoric al materiilor prime si semipreparatelor. Proces de productie automatizat pe baza retetelor de preparare. Inventariere facila pentru verificarea stocului si evidenta corectitudinii operatiunilor. Control riguros al fluxului de numerar destinat platilor catre furnizori si altor activitati de aprovizionare. Beneficiezi gratuit de implementarea Nomenclatorului de Marfuri cu coduri de bare si Clasificarea ANAF, conform noii legislatii privind utilizarea caselor de marcat cu Jurnal Electronic. Asigura urmarirea, verificarea si controlul activitatii in timp real a tuturor proceselor care se desfasoara in locatia dumneavoastra. .


CONTACTEAZĂ UN CONSILIER