Despre noi

AttoSOFT urmeaza de peste 20 de ani aceeasi viziune: dezvoltarea unui sistem informatic modern, inovativ si flexibil in acelasi timp, care sa ofere toate informatiile necesare in timp util pentru lansarea deciziilor. Folosit de mai bine de 350 de companii din Romania in diferite configuratii, sistemul reprezinta un suport solid pentru luarea deciziilor strategice in ceea ce priveste dezvoltarea acelor companii. O firma dezvoltata în Romania ce ofera solutii software pentru nevoile concrete ale fiscalitatii și modurilor de lucru din Romania. Dispune de module care acoperă toate domeniile de activitate: comertul en-gross, distributie, retail, producție, horeca și a serviciilor. Într-o continua dezvoltare pentru a facilita reducerea costurilor operationale și pentru automatizarea operatiunilor curente. Deține echipe specializate de programare, implementare și helpdesk pe domeniile de activitate pe care se actioneaza. Ofera sanse reale de personalizare a solutiei software achizitionata, astfel încât procesele de business existene în candrul companiei beneficiarului să fie folosite în continuare. Lucrul în timp real, siguranta și controlul riguros al datelor, performanțe scalabile indiferent de dimensiunile companiei și a bazei de date cu care se lucrează.


 • 350

  Implementari

 • 20

  Ani de experienta

 • 4

  Generatii de software

CE SPUN CLIENTII NOSTRI

 • Trecerea la o locație mai mare a impus o serie de activități suplimentare. Acest lucru a facut ca activitatea noastra să fie mult mai dinamică și dintr-o dată ne-am dat seama că avem nevoie de un software perfomant care să managerieze eficient tot business-ul pentru a rămâne în partea de top a profitabilității. Ne-am dorit ceva ușor de utilizat, cu un sistem de înregistrare robust - prin urmare, am ales soluția propusă de AttoSOFT

  Radu Ricu – Administrator NARCISA - MOB DESIGN SRL

 • Am ales AttoSoft pentru că am vrut ceva extrem de ușor de utilizat, dar suficient de robust pentru a urmări fluxul mare de mărfuri pe care îl avem. Am avut o viziune clară asupra a ceea ce am dorit, de aceea am știut că ceea ce îmi trebuia era un program facil dar complex în același timp, cu capacități de personalizare a activității și care să ofere siguranță în înregistrarea datelor. Rapoartele manageriale, gestionarea activității angajaților, viteza de rotație a stocurilor, urmarirea scadentelor atât la clienți cât și la furnizori, au fost avantaje care au contribuit în mod direct la eficientizarea business-ului și la o creștere a profitabilității.

  Maria Toma – Director General DOBROGEA GRUP SA

 • Adevărata valoare a aplicației AttoSoft pentru mine este că mă ajută să înțeleg pe deplin afacerea mea dintr-o perspectivă mai largă. Fiind capabil să înțeleg ce vând, când vând, cât vând, cum să vând, am ințeles valoarea reală pe care o puteam da business-ului meu. Am inteles impactul fiecărei decizii cu ușurință folosind rapoartele intuitive, urmărirea vânzărilor, a fiecărui produs sau a unei grupe de produse, sau chiar procentul din vânzări cu care contribuia fiecare produs din gestiune. Sunt foarte mulțumit de alegerea făcută în achiziționarea unui software specializat

  Herțea Nicolae – Director General FRAHER RETAIL SRL

 • Fluidizarea afacerii cu aplicațiile AttoSoft a fost cheia succesului pentru a deține o activitate organizată. Am putut sa ne extindem si să rulăm business-ul în continuare, fară să creăm sincope în vânzări sau în relația cu clienții. La deschiderea unui nou punct de lucru, angajații au operat cu ușurință în aplicație, datorită aspectului intuitiv și facil, timpul necesar în formarea personalului fiind practic insignifiant. Aveam nevoie de un control rapid și precis al vânzărilor prin sistemul de raportare și management, această necesitate a fost oferită de aplicația AttoSoft. Recunoaștem că ne-am uitat în programe diferite, dar de departe aplicația AttoSoft a ieșit pe primul loc în alegerea noastră

  Dumitrache Neacșu – Director General NEACȘU SRL

 • Sunt foarte bucuros că am găsit aplicația AttoSoft. Dețin un lanț de restaurante de tip fast-food, ceea ce înseamnă că timpul meu pentru gestionarea tuturor punctelor de lucru este o chestiune extrem de serioasă. Cu acest software, eu pot literalmente gestiona inventarul meu până la ultima picatură de suc sau felie de pizza. Mi-a dat un control complet și de asemenea, o economisire de timp incredibilă. După o căutare pe piața producătorilor de software, sunt mulțumit că am ales o soluție elegantă, ușor de utilizat, la prețuri accesibile, care mi-a ajutat afacerea să devină mai eficientă.

  Yilmaz Yildirir – Director General PASSAGE FOOD SRL

 • AttoSoft a îmbunătățit cu adevărat modul în care gestionăm afacerea, în special modul în care urmărim informațiile cu privire la activitatea angajaților și de a lua decizii în legătură cu acest lucru. Analiza activității angajaților mei pentru salarizare durează câteva secunde, literalmente, în comparație cu orele pe care le utilizam înainte. Folosesc, de asemenea, funcțiile de urmărire a angajaților pentru a ajuta personalul în situația perioadelor aglomerate. De exemplu, aplicația îmi permite să estimez care sunt orele în care trebuie să suplimentez echipa pentru a atinge obiectivele de vânzări - ceea ce a ajutat enorm. Am fost în măsură să iau decizii corecte care au condus la creșterea profitului și care m-au ajutat să continui afacerea în sensul corect.

  Feieș Cristiana – Administrator KMG WORLD TRADING SRL-D

 • Ne place faptul că aplicațiile AttoSoft se dezvoltă odată cu evoluția afacerii noastre. Acesta a fost un factor important de decizie pentru mine, să știu că vor continua să îmbunătățească produsul și că le pasă de ceea ce cred clienții lor. Unele dintre companiile mari nu vor să facă dezvoltări la cererea clienților, dar AttoSoft face în mod constant acest lucru - și avem nevoie pe măsură ce creștem afacerea. Noi avem strategia setată pe extinderea afacerii și AttoSoft ne ajută să o implementăm.

  Dan Eugen – Administrator COZY SRL