software-retail

Vrei să crești vânzările în magazinul tău în condițiile concurenței actuale?

CENTO® vă pune la dispoziție rapoarte puternice cu care analizați rulajele de marfă, stocurile critice, mărfurile și cantitățile optime de aprovizionare, prețurile și adaosurile comerciale, pentru a vă crea stocul optim de marfă, cu un sortiment cât mai larg. Creați produse tractor pe grupe de marfă, la care aveți cel mai bun preț din piață, pentru a atrage clienții. Evitați pierderile de vânzări datorate lipsei de stoc la mărfurile cerute de clienții dumneavoastră. Aceste măsuri vă sporesc capacitatea competitivă și duc la creșterea vânzărilor. Fidelizați și creșteți satisfacția clienților - aplicați politici de fidelizare a clienților, sesiuni de promoții și o gamă extinsă de produse pentru a fideliza clienții și a sporii satisfacția acestora.

CONTACTEAZĂ UN CONSILIER

Mai multe informații


Vrei să îmbunătățești activitatea desfășurată în magazin și să crești eficiența angajaților?

CENTO® automatizează procesele curente de funcționare care implică multă manoperă: recepții, etichetare produse, etichetare rafturi, schimbări de preț, rapoarte de gestiune, inventariere, etc. Activitățile vor fi realizate profesionist dar cu efort redus, iar personalul dispune de mai mult timp pentru servirea clienților sau pentru dispunerea mărfurilor pe rafturi. Vânzarea produselor este automatizată prin utilizarea codurilor de bare, funcțiile programului susțin toate activitățile operatorilor în servirea corectă și rapidă a clienților. Încasările și plățile bancare sunt realizate automat prin importul / exportul acestora din aplicațiile on-line bancare iar splituirea TVA-ului este realizată automat conform legii.

CONTACTEAZĂ UN CONSILIER

Mai multe informații


Vrei să deții controlul asupra resurselor și a activităților din firma ta indiferent unde te afli?

CENTO® furnizează managementului un set de instrumente de control al vânzărilor, activităților, stocurilor și finanțelor cu ajutorul căruia să controleze o afacere cu un volum mare și locații situate în zone diferite.

CONTACTEAZĂ UN CONSILIER

Mai multe informații


software-retail

Vrei ca un număr mai mare de clienți să aibă acces mai ușor la produsele tale?

Dacă decideți să vă creșteți puterea de vânzare prin deschiderea unui magazin on-line, CENTO® vă oferă posibilitatea (funcția nu intră în arhitectura standard, se achiziționează separat) să cuplați magazinul on-line la acest modul pentru a urmări comenzile de la clienți, comenzile către furnizori, stocurile, prețurile și livrările pentru o gestiune performantă și a acestui centru de profit.

CONTACTEAZĂ UN CONSILIER

Mai multe informații


software-retail-control

Vrei ca orice control financiar să se finalizeze fără amendă?

CENTO® furnizează toate rapoartele, documentele și situațiile cerute de legislația în vigoare: bonuri fiscale în care este trecută denumirea produselor vândute,
Recepțiile de marfă și centralizatorul de niruri, rapoartele de gestiune, rapoartele Z, registrul de casă, stocul cantitativ valoric și procesele verbale de schimbare de preț. Faceți față oricărui control de la A.N.A.F. și evitați amenzile sau întreruperile de activitate.

CONTACTEAZĂ UN CONSILIER

Mai multe informații


consiliere-software

Ai nevoie de consiliere în configurarea unei soluții performante care să-ți aducă creșterea vânzărilor și a profitului?

Apelați la echipa nostră de profesioniști! Experiența noastră este bazată pe cunoștințe teoretice și practice și suntem dornici să vă consiliem în domenii cheie ale activității dumneavoastră: organizare procese, control, analize și management, echipamente retail, etc. Ne bucurăm să vă împărtășim din experiența noastră și să vă dezvoltați afacerea utilizând soluțiile noastre.

CONTACTEAZĂ UN CONSILIER

Mai multe informații