O casa de marcat gratis

Obtine GRATUIT o casa de marcat Datecs DP 150 si un control sporit al afacerii tale, utilizand aplicatia pentru retail CENTO®!


In plus beneficiezi de controlul stocurilor si optimizarea lor, cresterea vanzarilor si a numarul de clienti, dar mai ales de eliminarea pierderilor si a riscurilor de orice fel.

Suna acum!

Completeaza formularul de mai jos sau suna acum la numarul:

0722 659 340

CENTO® este solutia software dedicata informatizarii activitatii magazinelor de orice dimensiune si obtinerea cu usurinta a performantei in acest domeniu.

Cu doar 15 euro/luna obtii urmatoarele avantaje plus o casa de marcat GRATIS.

CENTO® furnizeaza toate rapoartele, documentele si situatiile cerute de legislatia in vigoare:
 • bonuri fiscale in care este trecuta denumirea produselor vandute
 • receptiile de marfa si centralizatorul de niruri
 • rapoartele de gestiune
 • rapoartele Z
 • registrul de casa
 • stocul cantitativ valoric si procesele verbale de schimbare de pret
 • obtinerea inventarului in timp real
 • comenzi optime de marfuri si avertizare stoc critic
Faceti fata oricarui control de la A.N.A.F. si evitati amenzile sau întreruperile de activitate

Suna acum!

Pachetul contine GRATUIT:

 • Fiscalizare casa de marcat
 • Upgrade legislativ CENTO®
 • Instructiuni de instalare si utilizare CENTO®

Pachetul contine contra cost:

 • Intocmirea dosarelor ANAF si obtinerea Numarului Unic de Inregistrare - 50 lei
 • Depunerea Declaratiei de Fiscalizare a Casei de Marcat - 50 lei
 • Contract Service conform legislatiei - 35 lei/luna
 • Contract chirie CENTO® 15 euro/luna pe o perioada de 12 luni


Completeaza formularul sau suna acum la numarul:

0722 659 340

Ce spun clientii nostri despre CENTO®?
Stefan Ion
Administrator
Imorom Catering SRL

"Aveam in studiu cateva programe de retail diferite, dar stiam cu exactitate ce imi doresc pentru ca afacerea mea sa prospere si totodata sa o dezvolt si in alte orase. Un business performant depinde de rapiditatea cu care vinzi, de actualizarea produselor fata de cerinta clientilor, inventarierea marfurilor cu precizie, urmarirea vanzarilor si analiza adaosului comercial, eliminarea pierderilor de orice fel, etc. Este o necesitate sa cresti continuu, iar CENTO PROFESIONAL ne-a ajutat sa facem asta. Desigur ca a contat faptul ca practica un sistem de asistenta foarte rapid si bine organizat, dar si faptul ca am primit cel mai bun raport pret - asteptari. Usurinta de a gestiona afacerea de oriunde ma aflu mi-a creat multa libertate de miscare, un aspect foarte important, deoarece manageriez un punct de lucru la Braila si unul la Bucuresti. De aceea am ales cu celeritate si incredere aplicatia CENTO®."

Daniel Zinica
Administrator
Daz Goodies Store SRL

"Am achizitionat sistemul CENTO® pentru inca un magazin in vara anului 2018. Imbunatatim primul nostru magazin de pe Aleea Comertului, Piata Micro 39 si am deschis o noua locatie pe Aleea Comertului, Piata Micro 19. Totul dureaza foarte putin, de la transferul datelor, la tiparirea de etichete de coduri de bare, scanarea produselor, introducerea marfurilor in gestiune, configurarea echipamentelor, asa ca nu ne-am facut griji pentru deschiderea noului magazin. Sistemul este imediat operational, usor de invatat si utilizat, astfel ca si angajatii nostri sunt multumiti. Sistemele de securizare a operatiunilor sunt remarcabile. CENTO este un adevarat avantaj pentru compania noastra!"

Radu Ricu
Administrator
NARCISA - MOB DESIGN SRL

"Trecerea la o locatie mai mare a impus o serie de activitati suplimentare. Acest lucru a facut ca activitatea noastra sa fie mult mai dinamica si dintr-odata ne-am dat seama ca avem nevoie de un software perfomant care sa managerieze eficient tot business-ul pentru a ramane in partea de top a profitabilitatii. Ne-am dorit ceva usor de utilizat, cu un sistem de inregistrare robust, prin urmare, am ales solutia propusa CENTO®."

Maria Toma
Director General
DOBROGEA GRUP SA

"Am ales CENTO® pentru ca am vrut ceva extrem de usor de utilizat, dar suficient de robust pentru a urmari fluxul mare de marfuri pe care il avem. Am avut o viziune clara asupra a ceea ce am dorit, de aceea am stiut ca imi trebuia un program facil dar complex in acelasi timp, cu capacitati de personalizare a activitatii si care sa ofere siguranta in inregistrarea datelor. Rapoartele manageriale, gestionarea activitatii angajatilor, viteza de rotatie a stocurilor, urmarirea scadentelor atat la clienti cat si la furnizori, au fost avantaje care au contribuit in mod direct la eficientizarea business-ului si la o crestere a profitabilitatii."