Consiliere achiziţionare echipamente fiscale şi non-fiscaleEchipamentul hardware propus de noi este perfect compatibil cu soluția software şi l-am verificat în numeroase situații pentru a vă oferi siguranța în exploatare și continuitate în desfăşurarea activităţilor. Poți alege dintr-o gamă largă de produse pentru a optimiza investiţia în funcție de nevoile afacerii și a te încadra în bugetul alocat. Beneficiezi de consultanţa, soluții personalizate nevoilor tale, instruire personal, asistenţă profesională în condiții avantajoase. Experiența noastră dobândită în peste 700 de soluții software implementate, în condiţiile pieţei autohtone vă stă la dispoziție pentru a obţine performanţă încă din primele zile de utilizare a soluţiei implementate.

echipamente retail si restaurant

SOLUŢII HARDWARE

software retail si restaurant

SOLUŢII SOFTWARE

consultata si asistenta

CONSULTANŢĂ ŞI ASISTENŢĂ
PROFESIONALĂ


SERVICE ECHIPAMENTE FISCALELa achiziţionarea unui echipament fiscal asigurăm:
Întocmirea dosarului necesar obţinerii numărului de atribuire fiscală de la D.G.F.P. de care aparţine punctul de lucru unde va fi instalat echipamentul, fiscalizarea, programarea cu articole a casei de marcat, instruirea operatorilor, configurarea driver-ului de comunicaţie prin asistenţă online sau la sediul clientului.
procedura-fiscalizare
Servicii echipamente fiscale în perioada de garanţie şi post-garanţie: fiscalizare, predare de memorii fiscale, modificări de oră şi cote de TVA, reparaţii şi service preventiv

Livrarea de consumabile specifice fiecărui echipament în conformitate cu legislaţia în vigoare

Contracte de service: lunare, trimestriale, anuale


MAGAZIN "LA CHEIE"Din practica şi experienţa căpătată în decursul timpului specialiştii noştri au înţeles nevoia clienţilor de a utiliza cât mai rapid, simplu şi eficient un sistem informatic complet echipat, funcţional din primul moment al instalării şi implementării lui, sistem care să le simplifice şi să le permită administrarea cât mai eficientă a bussiness-ului.

În acest scop venim şi vă propunem soluţia “magazin complet la cheie”. Pentru a implementa un astfel de concept sunt necesare câteva etape care încep cu analiza obiectivelor clientului cu privire la îmbunătățirea activității operaționale, creșterea controlului și obținerea informațiilor necesare unui management de calitate și se finalizează cu procesul verbal de recepție al sistemului.

magazin la cheie