Upgrade program vanzari magazin – CENTO® Vanzari (abonament 3 ani)

Actualizarea programului CENTO© Vânzări pe o perioada de trei ani, cu modificările legislative și toate îmbunătățirile implementate.

Livrăm performanţa în retail!

486,00 RON
cu TVA
La comanda

Pentru mai multe informații, vă rugăm, sunați la:

 ☎ 0722.659.340 

Adauga in lista de dorinte

Actualizarea programului CENTO© Vânzări este valabilă pentru versiuni ale programului cu vechimea de maxim 6 luni. Dacă utilizaţi CENTO© Vânzări împreună cu modulul CENTO© Gestiune aveți nevoie și de actualizarea acestui modul. Dacă aveți o versiune a programului CENTO© Vânzări mai veche de 6 luni, contactați un consilier la tel. 0722.659.340.

UPG06
Tip licenţă
Abonament - 3 ani
Modalitate de livrare
electronic (actualizare automată)
Program actualizat
CENTO Vânzări, cu licență pe perioadă nedetreminată, versiunea programului cu vechime de maxim 6 luni
Conţinut upgrade
actualizări legislative; funcționalități noi; optimizări

Referinte specifice

Blog posts that deal with "":

Din 1 mai 2019 se reiau controalele pentru noile case de marcat

No comments

Inspectorii antifraudă vor intensifica verificările modului de dotare cu noile case de marcat cu jurnal electronic, se arata intr-un comunicat postat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

MFP schimbă metodologia de control tematic privind respectarea termenelor de dotare cu aparate de marcat cu jurnal electronic.

No comments

Contribuabilii mari şi mijlocii trebuiau să se doteze cu case de marcat cu jurnal electronic până la 1 septembrie 2018, iar cei mici au termen până la 1 noiembrie 2018.

Ghidul de inregistrare a informatiilor privind casele de marcat - actualizat de catre ANAF

No comments

Agenția Națională de Administrare Fiscală a actualizat, pe site-ul instituției, “Ghidul cu privire la înregistrarea informaţiilor privind aparatele de marcat electronice fiscale, precum şi la emiterea Certificatului de atribuire a numărului unic de identificare – în etapa preoperaționalizare Registru”.