Case de marcat

Toate preţurile de pe site-ul nostru includ TVA. Toate costurile sunt la vedere şi nu percepem alte taxe ascunse.

Vă oferim o plajă largă de case de marcat / echipamente fiscale, POS-uri, cititoare coduri de bare, imprimante coduri de bare, imprimante departamentale, cântare cu etichetare, cântare cu conectare la PC și alte echipamente necesare optimizării activităților de retail sau restaurant. Toate echipamentele prezentate au fost alese cu grijă, testate de specialiștii noștri și și-au dovedit fiabilitatea la o multitudine de clienți.

Indiferent de mărimea afacerii dumneavoastră și de domeniul de activitate, veți găsi la noi echipamente care să satisfacă exigențele de calitate, prețuri competitive, consiliere de specialitate pentru alegerea produselor și pentru îmbunătățirea activităților.

Serviciile de fiscalizare a caselor de marcat, instalare a tuturor echipamentelor și de instruire a personalului în vederea utilizării, au ca obiectiv introducerea rapidă a tehnicii în activitatea clientului și obținerea unei eficiențe sporite. Aceste servicii sunt prestate gratuit pentru echipamentele achiziționate de la noi, de către tehnicieni cu o înaltă calificare și experiență.

Service-ul în garanție și post garanție îl realizăm cu maximum de operativitate, pentru a reduce disconfortul cauzat de imposibilitatea utilizării echipamentului defect. Ne bazam pe experiența de peste 17 ani pe care o avem în domeniul case de marcat, a echipamentelor de retail și a solutțiilor software dedicate activității de retail și de restaurant.

Firma AttoSOFT are experiență de peste 17 ani în implementarea echipamentelor necesare automatizării activităților de retail și de restaurant. Alegem pentru clienții noștri echipamente de o calitate deosebită, ce înglobează tehnologii de ultimă generație, pentru a furniza clienților noștri maximum de eficiență în desfășurarea activităților cotidiene.

Pentru rezultate deosebite în optimizarea activităților, susținerea managementului, creșterea vânzărilor și a controlului afacerii, furnizăm soluții IT complete ce cuprind consultanță, echipamente și software.

Detalii

Casa de marcat Datecs WP500

Noul model casa de marcat WP500 avizat in conformitate cu prevederile Art.3 alin. (2) din OUG...

Pret 1.070,00 RON

Casa de marcat Activa Galaxy Plus

Destinat pentru magazine mici, mijlocii, transport persoane , comert ambulat, etc 

...
Pret 859,00 RON

Casa de marcat Olivetti FORM100

Casa de marcat FORM100 conforma cu noua lege fiscala 2018 este casa de marcat...

Pret 1.250,00 RON